TWEEDEHANDS FIETSEN IN ROTTERDAM

Samengesteld door onze ervaren fietsenmakers
KWALITEITSONDERDELEN

DE BESTE PRIJS

GOEDE SERVICE

Tweedehands fietsen in Rotterdam

Op zoek naar een tweedehands fiets? Dan ben je bij ons op het goede adres! Bij 010 Bikes hebben wij het breedste assortiment van Rotterdam op het gebied van tweedehands fietsen. Elke fiets die wij verkopen bij 010 Bikes, wordt eerst helemaal gecontroleerd en gekeurd door onze fietsenmakers. Uw fiets wordt zo goed als nieuw!

Maak snel een afspraak!

Fietsen van A-kwaliteit

Bij 010 Bikes zorgen we er altijd voor dat we de beste kwaliteit leveren. Om aan deze kwaliteit te voldoen volgen wij altijd een checklist: 1. De fiets schoonmaken 2. De wielen worden losgemaakt en rechtgezet. 3. Remkabels worden nagekeken, gesmeerd of vervangen wanneer dat nodig is. 4. De versnellingskabels worden nagekeken. 5. De zitting wordt verwijderd schoon gemaakt en opnieuw geplaatst. 6. De derailleur wordt losgemaakt, gecheckt en geolied.

Hoe werkt 010Bikes?

Je bent tijdens onze openingstijden van harte welkom in onze winkel. Het is niet nodig om een afspraak te maken. Heeft u weinig tijd en wilt u zo snel mogelijk een tweedehands fiets? Wij hebben altijd een mooie voorraad aan opgeknapte tweedehands fietsen rijklaar staan.
Volledig nagelopen en opgeknapt door onze eigen monteurs.
Kies een fiets die bij je past en ontdek de bruisende stad Rotterdam!

Locatie 010 Bikes

Je kunt onze gezellige winkel vinden op de Oostzeedijk Beneden 35B in Rotterdam. Dit is in Kralingen, dichtbij de Erasmus Universiteit. klik hier voor routebeschrijving
Wij zijn 7 dagen per week voor uw geopend, eenvoudig bereikbaar met het Openbaar Vervoer. parkeren voor de deur.

Kijk snel waar je ons kunt vinden.