Fietsreparatie Rotterdam

Onze fietsenmakers staan 7 dagen per week voor je klaar!
SNELLE SERVICE

ERVAREN FIETSENMAKERS

ALLE A-MERKEN

Fietsreparatie in Rotterdam

Laat je fiets repareren bij 010 bikes. Jouw fiets is in goede handen bij onze fietsenmakers. Zij geven je advies als er bepaalde onderdelen vervangen moeten worden, je zelf een fiets wilt samenstellen, of je fiets vernieuwd moet worden. Het is onze missie om jou zo goed en snel mogelijk te helpen.

Laat nu je fiets repareren.

Snelle reparatieservice

We weten dat in een drukke stad als Rotterdam, een fiets onmisbaar is. Daarom doen wij er alles aan om de snelste service te bieden. Kleine reparaties zoals een lekker band kunnen binnen een dag worden gerepareerd. Bij grotere reparaties is de termijn 3 dagen. Wanneer je fiets klaar is voor gebruik, krijg je van ons een sms’je dat hij opgehaald kan worden.

Hoe werkt 010 Bikes?

Je bent tijdens onze openingstijden van harte welkom in onze winkel. Het is niet nodig om een afspraak te maken. Heeft u weinig tijd en wilt u zo snel mogelijk een fiets? Dan adviseren wij wel een afspraak te maken. Wij werken met betrouwbare merken als Schwalbe en CST voor de banden en onderdelen van o.a. Shimano en Elevedes. Dit omdat we zeer goede ervaringen hebben met deze merken als het gaat om de kwaliteit en omdat de onderdelen van deze merken bij elke soort fiets gebruikt kunnen worden.

Locatie 010 Bikes

Je kunt onze gezellige winkel vinden op de Beneden Oostzeedijk 35B in Rotterdam. Dit is in Kralingen, dichtbij de Erasmus Universiteit. Klik hier voor routebeschrijving.

Bezoek ons!