Studentenfiets in Rotterdam

De beste studentenfietsen in Rotterdam, check onze winkel!
[rev_slider_vc alias=”student6″]
SNELLE SERVICE

ERVAREN FIETSENMAKERS

ALLE A-MERKEN

Studentenfietsen in Rotterdam

Op zoek naar een fiets in Rotterdam? ‘We’ve got you bike bro’ is de slogan van 010 Bikes. Wij hebben een breed assortiment fietsen en fietsaccessoires.

Laat nu je fiets repareren.

Voordelige studentenprijzen

In plaats van het verkopen van dure fietsen, biedt 010 bikes liever voordelige fietsen aan voor studenten. We hebben altijd een enorme hoeveelheid aan opgeknapte tweedehands fietsen rijklaar staan.
Onze voorraad wisselt continue en de prijsklasse van €65 – €100 zit er ook dan vaak genoeg tussen.
Deze fietsen zijn dan ook helemaal nagekeken en opgeknapt door onze fietsenmakers.

Reparaties en accessoires

Maak gebruik van onze unieke reparatie service.

In de ochtend brengen, zelfde dag klaar! muv grote reparaties. Voor de beste all-in prijs. met gratis sms als de fiets klaar is.
Verder kun je in onze winkels terecht voor benodigde fietsaccessoires zoals bijvoorbeeld een giga assortiment fietssloten. In Rotterdam raden wij aan een goed slot te kopen. Uiteraard kunnen wij je hierbij helpen.

Zorgeloos rijden

Laten we eerlijk zijn. Als student ben je niet echt bezig met het onderhouden van je fiets. Je hebt wel wat beters te doen. Zoals naar school gaan of tot laat in de nacht feesten. Om je te ontzorgen is 010 Bikes er voor je. Zodat jij lekker student kan zijn. Kom na je college even langs bij de winkel om je studenten fiets op te laten knappen.

Kom langs!